Az F1-Archív: Schumacher rengeteg sikert ért el, de még mindig tart Raikkönentől

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Névhasználati vita a Lotus és a Lotus között, Schumacher szerint a Mercedes készen áll a vb-címre, súlyos balesetet úszott meg Hamilton – az elmúlt két évtized január 25-i F1-es híreiből válogattunk.

2023: Az FIA elnöke, Mohammed ben Sulayem szerint fontos lenne, hogy ne zárják ki a Cadillact és az Andrettit, mivel rövid időn belül újabb gyártók jelenthetnek be csatlakozást a sportágba kezdve 2026-tól.
2022: A Ferrari az utolsó pillanatban változtatta meg a tesztjének tervét egy szabályértelmezési vita miatt, és végül a 2018-as autóval köröztek a Fioranói tesztpályán, hogy biztonságban legyenek.
2021: Jenson Button, a 2009-es F1 világbajnok, saját csapatot indított az Extreme-E sorozatban JBXE néven, és versenyezni is fog a csapatával.
2020: A Renault jelentős beruházást hajtott végre enstone-i bázisán, de a műszaki vezetés hiányosságai miatt nem tudták teljesen kamatoztatni ezt a befektetést.
2019: Végül sikerült kifizetni a tartozásokat a volt Caterham dolgozóinak, miután a csapat csődeljárás alatt álló ügyében lezárultak a jogi viták.
2018: A Sauber és a Force India visszavonta az Európai Unióhoz benyújtott panaszát a Formula-1 vezetési és pénzelosztási rendszerével kapcsolatban.
2017: A Hungaroring helyettesíti a Silverstone-t a második szezonközi Formula-1-es teszten, így a csapatok a Magyar Nagydíj után is a hazai pályán maradnak.
2016: A Pirelli tesztet tartott a Paul Ricard pályán az esős gumik teljesítményének javítása érdekében, de Kimi Raikkönen szkeptikus volt az új vizes pályás abroncsokkal kapcsolatban.
2014: Kimi Raikkönen szerint nem lehet előre megjósolni, hogy hogyan alakul majd a viszonya Fernando Alonsóval a szezon közbeni csaták során.
2013: Bernie Ecclestone szerint a Mercedesnek nincs többé kifogása a hatalomváltás és Lewis Hamilton érkezése miatt, és idén versenyképes idényt várnak a csapattól.
2011: Mind a Group Lotus, mind a Team Lotus magabiztos volt, hogy használhatják a legendás nevet a Formula-1-ben, mielőtt még megkezdődtek volna a tárgyalások.
2010: Michael Schumacher szerint a Mercedes készen áll a világbajnoki címért való harcra, és Ross Brawn szerint a hétszeres világbajnok a kihagyás ellenére is a legjobb formáját fogja nyújtani.
2008: Giancarlo Fisichella, aki átigazolt a Force Indiához, nem számított arra, hogy a volt csapata, a Renault nyerő pozícióban lesz a szezonban, még a visszatérő Fernando Alonso ellenére sem.
2007: Lewis Hamilton szerencsésen megúszta a sérüléseket egy valenciai tesztbaleset során, amikor az újonc idényére készült.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések